Fetaostsallad med melon |
20 min | | 4 portioner | |
|
|
Ingredienser: |
2 st | Rödbetor
| 1 burk | Svarta bönor (ca 400 g)
| 70 g | Babyspenat
| 300 g | Tärnad vattenmelon
| 0,5 st | Tunt skivad röd lök
| 150 g | Fetaost
| 0,5 dl | Torrostade solrosfrön
| 1 tsk | Örtkrydda
| 1 tsk | Flingsalt
| 1 msk | Olivolja
| 1 msk | Vit balsamvinäger |
|
|
|
Tillagning: |
Skala och strimla betorna tunt.
Skölj bönorna i kallt vatten.
Fördela betor, bönor, spenat, melon och lök i en skål och smula över
fetaost. Strö på solrosfrön, örtkrydda och salt.
Droppa ned olja och vinäger.
Blanda och servera. |
|
|