Blanda i vatten och olja och rör tills jästen löst upp sig.
Tillsätt mjöl och salt och arbeta ihop till en fast deg.
Täck över bunken med en bakduk och låt jäsa i 30 minuter.
Fyllning tillagning:
stek köttfärsen med kryddorna enligt anvisning.
Finhacka paprikan och tillsätt den i köttfärsen tillsammans med majsen och låt steka ett par minuter.
Dela degen i 20 delar. Kavla ut varje del till en rund platta på ca 15 cm i diameter.
Lägg ett par matskedar fyllning på varje platta. Sedan hade jag på en tesked tacosås och lite riven ost.
Vik ihop degen som en Calzone och tryck fast kanterna med en gaffel.
Lägg pirogerna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt jäsa i 15 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader.
Pensling tillagning:
Pensla pirogerna med ägget innen du sätter in dem i ugnen.
Baka mitt i ugnen i 13-15 minuter tills de har fått fin färg.