Toast Skagen

Tid 15 min
Ingredienser:
2 dl Handskalade räkor
2 msk Hackad rödlök
3 msk Majonnäs
3 msk Crème fraiche
2 msk Hackad dill
3 st Vita rostbrödskivor
1 msk Smör
2 st Citronklyftor
2 st Dillkvistar
1 nypa Salt
1 nypa Nymalen vitpeppar
2 tsk Löjrom eller annan rom



Tillagning:
Grovhacka räkorna men spara några hela till garnering.
Lägg i en skål.

Blanda ned majonnäs och crème fraiche i skålen bland räkorna.

Skala och hacka rödlöken och lägg i skålen.
Hacka dill fint och tillsätt den och blanda ned i skålen.
Smaka av räkröran med salt och vitpeppar.

Skär upp två skivor bröd och skär bort kanterna.
Stek bröden på varje sida i smör i en stekpanna. Dela det tredje i två trianglar.
Lägg upp på en tallrik.

Skeda upp räkröran på de smörstekta bröden.
Garnera med några hela räkor, dillkvist och citronklyftor.

Lägg på lite rom på toppen.